Stagiaires

Babygroep:

Eliz is 19 jaar. Ze volgt de opleiding tot pedagogisch medewerker en zit in het 1e jaar. Op de maandag en de dinsdag loopt ze stage.

Maxime is 18 jaar. Ze volgt de opleiding helpende welzijn en zit in het 2e jaar. Op de donderdag en de vrijdag loopt ze stage.

 

Dreumesgroep:

Firoza is 17 jaar. Zij volgt de opleiding tot pedagogisch medewerker en zit in het 1e jaar. Op de dinsdag en de woensdag loopt zij stage. 

Marijn is 17 jaar. Zij volgt de opleiding tot pedagogisch medewerker en zit in het 1e jaar. Op de maandag en de dinsdag loopt ze stage.

Nasvo is 18 jaar. Ze volgt de opleiding helpende welzijn en zit in het 1e jaar. Op de maandag en de dinsdag loopt zij stage.

 

Peutergroep:
Peter is 22 jaar. Hij volgt de opleiding tot pedagogisch medewerker en zit in het 2e jaar. Op de woensdag loopt hij stage.

Cindy is 18 jaar. Zij volgt de opleiding tot pedagogisch medewerker en zit in het 2e jaar. Op de donderdag en de vrijdag loopt zij stage.

Justin is 22 jaar. Hij volgt de opleiding tot pedagogisch medewerker en zit in het 2e jaar. Op de maandag en de donderdag loopt hij stage

Leonie is 17 jaar. Zij volgt de opleiding tot pedagogisch medewerker en zit in het 2e jaar. Op de maandag en de dinsdag loopt zij stage.

 

BSO:

Justin is 21 jaar. Hij volgt de opleiding tot pedagogisch medewerker en zit in het 1e jaar. Op de maandag en de donderdag loopt hij stage.

Peter is 22 jaar. Hij volgt de opleiding tot pedagogisch medewerker en zit in het 1e jaar. Op de maandag en de dinsdag loopt hij stage.